A nyomda ma

Rotografika ma

A Rotografika nyomda folyamatosan befektet a technológiába, valamint az emberi potenciálba. A munkatársaink szakértelemét és tudását hosszú tapasztalat és folyamatos fejlesztés jellemzi. Emiatt különösen értékeljük, hogy az alkalmazottaink minden pillanatban megosztják a megszerzett tudásukat, és szakmai tanácsokkal segítik a megrendelt termékek elkészítését a lehető legmagasabb minőségben.


Az ismeretekbe való befektetés mellett a technológiai fejlesztés is ugyanolyan fontosnak számít. Ennek a hozzáállásnak az eredménye, hogy folyamatosan követjük az új technológiákat és bevezetjük azokat a nyomda termelési folyamataiba.


Évente a Rotografika nyomda több mint 12 000 tonna papírt dolgoz fel, összes bevételük eléri a 20 millió eurót. Jelenleg 230 dolgozót foglalkoztatnak.


Garanciák a sikeres tevékenységre

A sikeres munkavégzés garanciái a legmodernebb grafikai eszközökkel rendelkező termelési kapacitásaink, szakértő csapatunk, valamint a minőségi szabványok alkalmazása, amelyeket a német minőségellenőrző és szabványosító intézet a FOGRA ellenőriz. Minden munkatársunk elkötelezett a folyamatos integrált minőségirányítási és környezetvédelemi előírások betartásában. Ezek az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, valamint FSC és DISNEY ILS a könyvek, magazinok és kereskedelmi prospektusok, tekercses és íves nyomtatása területén.

A Rotografika nyomda körülbelül 300 állandó ügyfelet szolgál ki, köztük Szerbia és a régió legnagyobb média és kiadó cégeit.

A grafikai termékek magas minőségű előállításával, elfogadható áron, rövid határidővel történő szállítással, a Rotografika nyomda megvalósítja vízióját, hogy a grafikai iparban regionális vezető szerepre tőrjön.

 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..