Az oldal használati feltételei

Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat.

Az Ön hozzáférése, valamint ezen weboldalunk (a továbbiakban: weboldal/Webhely) használata a jelen használati feltételek és az erre a területre vonatkozó hatályos jogszabályok hatálya alá tartozik.
 A rotografika.rs weboldal a Rotografika d.o.o nyomda tulajdona, amelyik kezeli azt. A weboldal megnyitásával és használatával Ön korlátozás nélkül elfogadja a jelen használati feltételeket. A Webhely használatával, vagy adott esetben annak jelzésével, hogy elfogadja vagy elfogadja a Felhasználási feltételeket, amikor ez a lehetőség elérhető, Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy elfogadja és be is fogja tartani a jelen Felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi szabályzatunkat, és hivatkozással szerepel a jelen Felhasználási feltételekben. Ha nem fogadja el a jelen Felhasználási feltételeket vagy az Adatvédelmi Szabályzatot, nem érheti el és nem használhatja az oldalt.

Tulajdonjogok és a webhely használata/tartalom tulajdonjoga

 Az oldal és a weboldalon található összes szöveg, logó, grafika, kép, hanganyag és egyéb anyag (a továbbiakban: Tartalom) a Rotografika d.o.o. nyomda szerzői joga vagy tulajdona, vagy a tulajdonos vagy a jogosult jogtulajdonos engedélyével kerülnek a weboldalra. Szigorúan tilos a Tartalom felhasználása a jelen használati feltételekben leírtak kivételével a Tartalom tulajdonosának írásos engedélye nélkül. Rotografika d.o.o. védi szerzői jogait, szellemi tulajdonjogait és egyéb s jogait, valamint egyéb jogait a törvény által megengedett legteljesebb mértékben, beleértve a büntetőeljárást is.
 
A weboldal Ön általi használata

A weboldal tartalma téves információkat vagy tipográfiai hibákat tartalmazhat. A Weboldalon rendszeres időközönként, értesítés nélkül változtatásokat lehet végrehajtani. A Rotografika azonban nem vállalja, hogy rendszeresen frissíti az ezen a weboldalon található információkat. A Rotografika továbbá nem garantálja, hogy a Weboldal megszakítások és hibák nélkül fog működni, hogy a hibákat időben kijavítják, vagy hogy a Weboldal kompatibilis az Ön hardverével vagy szoftverével.

A Webhelyet kizárólag törvényes célokra használhatja, és a jelen Felhasználási Feltételeknek megfelelően.

Ön beleegyezik abba, hogy nem használja az oldalt:

 • Olyan módon, amely megsért minden vonatkozó szövetségi, helyi vagy nemzetközi törvényt vagy szabályozást.
 • Promóciós anyagok továbbítása vagy küldése, beleértve a "junk mail", "lánclevelet", "spam" vagy bármi hasonlót.
 • A Vállalat, a Vállalat alkalmazottjaként, más felhasználóként vagy bármely más személyként vagy entitásként való kiadatás vagy annak megkísérlése (beleértve, korlátozás nélkül, a fentiekhez kapcsolódó e-mail címek vagy felhasználónevek használatát);
 • Olyan módon cselekedni, amely korlátozza vagy gátolja bárkinek a Webhely használatát, vagy amely az általunk meghatározottak szerint károsíthatja a Vállalatot vagy a Webhely felhasználóit, és felelősségre vonhatja őket.

Ezenkívül beleegyezik, hogy nem:

 • Bármilyen módon használja a Webhelyet, amely letilthatja, túlterhelheti, károsíthatja vagy ronthatja a Webhely működését, vagy bármely más személy számára akadályozhatja a Webhely használatát, beleértve azt a képességét, hogy valós idejű tevékenységeket végezzen a Webhelyen keresztül;
 • Robotokat, pókokat vagy más automatikus eszközöket, eszközöket használjon a webhely eléréséhez bármilyen célból, beleértve a webhelyen található anyagok megfigyelését és másolását;
 • Kézi folyamatok alkalmazása az Oldalon található anyagok megfigyelésére vagy másolására, vagy bármely más jogosulatlan célra előzetes írásbeli engedélyünk nélkül;
 • Használhatni minden olyan eszközt, szoftvert vagy módszert, amely megzavarja a Webhely megfelelő működését;
 • Megkísérel illetéktelen hozzáférést szerezni, megzavarni, károsítani vagy megzavarni a Webhely bármely részét, a kiszolgálót, amelyen a webhelyet tárolják, vagy bármely, az oldalhoz kapcsolódó szervert, számítógépet vagy adatbázist;
 • Megtámadja a webhelyet szolgáltatásmegtagadási támadásokkal vagy elosztott szolgáltatásmegtagadási támadásokkal;
 • Más módon próbálja meg letiltani a Webhely megfelelő működését.

Közzétett információkra használás

A Weboldalon vagy azon keresztül közölt információk csak általános tájékoztatási célokat szolgálnak. Nem garantáljuk ezen információk pontosságát, teljességét vagy hasznosságát. Az ilyen információkra való támaszkodás szigorúan az Ön saját kockázatára történik. Elhárítunk minden olyan felelősséget vagy felelősséget, amely abból ered, hogy Ön az ilyen anyagokra vagy a webhely bármely más látogatójára támaszkodik, vagy bárkit, aki értesülhet annak tartalmáról.

Felelősség alóli mentesség

A weboldalt saját felelősségére használja. A Rotografika nem vállal felelősséget a weboldal vagy annak Tartalma használatából eredő vagy azzal kapcsolatos közvetlen vagy közvetett anyagi vagy nem vagyoni károkért.
 
Hivatkozások harmadik felek webhelyeire

A weboldal tartalmazhat hivatkozásokat más weboldalakra, amelyek tulajdonosa vagy felhasználója nem a Rotografa. Az ilyen hivatkozások kizárólag azért szolgálnak, hogy a lehető legtöbb információt nyújtsanak Önnek. A Rotografa nem ellenőrzi és nem vállal felelősséget ezen oldalak működéséért, tartalmáért, adatvédelmi szabályzatáért vagy biztonságáért. A Rotografa nem ellenőrzi az ezeken a weboldalakon elérhető tartalmat, termékeket vagy szolgáltatásokat. Ha Ön kapcsolatot létesít ilyen weboldalakkal a weboldalunkon található hivatkozáson keresztül, azt saját felelősségére és a Rotografa hozzájárulása nélkül teszi.
 
Ezen a weboldalon elérhető szoftver

A weboldalról letölthető szoftverek szellemi tulajdonjogai és egyéb jogai (a továbbiakban: Szoftver) a Rotografica tulajdonát képezik. A Szoftver Ön általi használatára a szoftverhez mellékelt vagy a szoftverhez mellékelt licencszerződés feltételei vonatkoznak. A Rotografika nem vállal felelősséget a Szoftverhez mellékelt vagy azt kísérő használati szabályok vagy egyéb dokumentumok tartalmáért. Ne telepítse és ne használja a Szoftvert, ha nem fogadja el az ilyen licencszerződéseket. Amikor letölti a Szoftvert a Webhelyről, azt saját felelősségére teszi.

A felhasználási feltételek változása

A Rotografika a jelen szöveg frissítésével bármikor módosíthatja ezeket a használati feltételeket. Ön automatikusan kötelező érvényű lesz a változásokban foglalt új felhasználási feltételekhez, ezért rendszeresen látogassa meg ezt az oldalt, hogy megismerje a jelenleg érvényes felhasználási feltételeket.

Irányadó jog és joghatóság a vitarendezésre

A Webhely használati feltételeivel kapcsolatos viták esetén igyekszünk azt békés úton és békés úton megoldani. Ha nem születik ilyen megállapodás, minden vitát a szerbiai szabadkai illetékes bíróság rendez.

 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..