Minőség

MINŐSÉG ELLENŐRZÉSE

 

A Rotografika a német grafikai ipari minőségi intézet, a Fogra Grafikai Technológiai Kutató Egyesület tagja. Birtokoljuk a következő tanúsítványokat:

 

Contract Proofing ISO 12647-2:2013


ISO 12647 ProcessStandard Offset


BV ISO 9001


BV ISO 14001


FSC™ CoC


10 years member of FOGRA


BV ISO 45001

 

A ISO 12647-7:2013 és az ISO 12647 ProcessStandard Offset Contract Proofing sertifikátok bizonyítják a magas grafikai termelési minőségi szintet. Az egész nyomdai termék előállítási folyamatának standardizálását tartalmazzák.

 

Az ISO 9001:2015nemzetközi minőségi standard, amely a minőség fogalmát nem csak a termék/szolgáltatás minőségére, hanem más két dimenzióra is értelmezi: az üzleti minőségre (ügyfelek, beszállítók, jogalkotás, tágabb közösség viszonya), valamint az állandó szervezeti minőségre (dolgozók, munkakultúra, anyagi erőforrásokkal való viszony stb.).

 

Az ISO 14001:2015 nemzetközi szabvány, amely meghatározza a környezetvédelmi kezelési rendszer fejlesztéséhez szükséges követelményeket.

 

Az FSC™ CoC nemzetközi tanúsítvány, amely bizonyítja, hogy a Rotografika hozzájárul a környezetbarát, társadalmilag hasznos és gazdaságilag fenntartható vállalkozásként a regionális és világ erdőgazdálkodásának kezeléséhez.


Motivációs célunk fogyasztóink igénye szerinti minőségi termékek előállítása. A legjobb szolgáltatás elérése érdekében továbbra is követni fogjuk a grafikai technológia fejlődését, és új megoldásokat fogunk bevezetni a termelési folyamatainkba. Az egész folyamat elemzése és ellenőrzése minden szinten és folyamatos fejlesztése a világ trendjeinek megfelelően.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..