Kvalitet

KONTROLA KVALITETA

 

Rotografika je član nemačkog instituta za kvalitet u grafičkoj industriji – Fogra Graphic Technology Research Association. Nosioci smo setifikata:
 

Contract Proofing ISO 12647-2:2013


ISO 12647 ProcessStandard Offset


BV ISO 9001


BV ISO 14001


FSC™ CoC


10 years member of FOGRA


BV ISO 45001


Sertifikati Contract Proofing ISO 12647 -7:2013 i ISO 12647 ProcessStandard Offset potvrđuju visok nivo kvaliteta u grafičkoj proizvodnji. Uključuju standardizaciju kompletnog procesa proizvodnje štampanog proizvoda.


Standard ISO 9001:2015 je međunarodni standard kvaliteta koji pod pojmom kvaliteta ne podrazumevamo samo kao kvalitet proizvoda/usluge već i druge dve dimenzije: kvalitet poslovanja (odnosi sa klijentima, dobavljačima, zakonodavstvu, široj zajednici) i kvalitet same organizacije (odnos sa zaposlenima, radna kultura, odnos prema materijalnim resursima itd.).


ISO 14001:2015 je međunarodni standard koji specificira zahteve kojima se postavlja okvir za razvijanje Sistema menadžmenta zaštite životne sredine.


ISO 45001 (Occupational Health & Safety – OH&S) je standard koji definiše zahteve za sistem menadžmenta bezbednošću i zdravljem na radu.

FSC™ CoC je još jedna međunarodna potvrda da Rotografika daje svoj doprinos kao ekološki odgovorno društveno korisno i ekonomski održivo preduzeće u pogledu upravljanja šumama u regionu i svetu.


Potreba naših kupaca za proizvodima vrhunskog kvaliteta bila nam je poticaj za ostvarenje ovog cilja. Sa željom da Vam pružamo vrhunsku uslugu i dalje ćemo pratiti razvoj grafičke tehnologije i implementirati nova rešenja u naše proizvodne procese. Analiza i kontrola celokupnog procesa u svim nivoima proizvodnje, te njeno stalno unapređivanje u skladu sa svetskim trendovima.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.