Štamparija danas

Rotografika danas

Štamparija “Rotografika” neprestalno ulaže u tehnologiju, kao i u ljudski potencijal. Stručnost i znanje naših zaposlenih su plod dugogodišnjeg iskustva i kontinuiniranog ulaganja u usavršavanje stručnog kadra. Zato kao posebnu vrednost vidimo spremnost našeg osoblja da u svakom momentu sa našim kupcima podeli stečeno znanje, te stručnim savetima bezrezervno na najkvalitetniji mogući način pomogne oko realizacije naručenih proizvoda.


Osim ulaganja u znanje, jednako važnim se smatra i ulaganje u tehnologiju. Rezultat ovakvog pristupa je kontinuinirano praćenje novih tehnologija i implementacija istih u proizvodne procese naše štamparije.


Godišnje štamparija “Rotografika” preradi preko 12.000 tona papira, uz ukupan prihod od oko 20 miliona eura. Trenutno zapošljava 230 radnika.


Naši proizvodni kapaciteti – garant uspešno obavljenog posla


Garant uspešno obavljenog posla su naši proizvodni kapaciteti sa najsavremenijom grafičkom opremom, timom vrhunskih stručnjaka i primena standarda kvaliteta, koji kontroliše nemački Institut za kontrolu kvaliteta i standardizaciju FOGRA, čiji smo i članovi. Svi zaposleni su opredeljeni za neprekidno unapređenje integrisanog menadžmenta kvalitetom i zaštite životne sredine u skladu sa zahtevima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 kao i FSC i DISNEY ILS u oblasti ofset tabačne i roto štampe knjiga, časopisa i trgovačkih prospekata.

Štamparija “Rotografika” danas ima oko 300 stalnih klijenata, među kojima su najveće medijske i izdavačke kuće iz Srbije i regiona.

Produkcijom grafičkog proizvoda vrhunskog kvaliteta, uz prihvatljivu cenu, sa kratkim rokovima isporuke, štamparija “Rotografika” ostvaruje svoju misiju i viziju lidera u grafičkoj industriji.

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.